ASUNTO OY RESIINAKULMA

ASUNTO OY RESIINAKULMA

Asunto Oy Resiinakulma

Savon Laaturakennus rakentaa Asunto Oy Iisalmen Resiinakulmaan tulevaisuuden koteja jo tänään! Paikallisin voimin alusta loppuun rakennettavan talon rakennustyöt on aloitettu maaliskuussa 2017 ja talon suunniteltu valmistumisajankohta on helmikuussa 2018.

 

Tämä hissitalo rakennetaan omalle tontille keskustaan Malminkadun ja Kirkkopuistonkadun kulmaukseen, kulttuurihistoriallisen ja kauniin asemapuiston äärelle osoitteeseen Malminkatu 25. Resiinakulmassa on kellarikerros sekä kolme asuinkerrosta.

Resiinankulmassa asut modernissa ja älykkäässä kodissa, jossa kaikki huoneistot ovat avaimettomia ja jokaisessa asunnossa on netti valmiina. Asumismukavuutta lisää kodinohjausjärjestelmä ABB-free@home, jolla säädät mm. kotisi valaistuksen, pistorasioita, musiikkijärjestelmät, saunan kiukaan tai käytät ovipuhelinta (kamera / oven aukaisu). Järjestelmä on laajennettavissa esim. turvapuhelinkäyttöön.

Asuntojen mahtava kolmen metrin sisäkorkeus luo tilantuntua ja arvokkuutta. Lattiarajasta lähtevistä 2,3 metriä korkeista ikkunoista luonnonvalo tulvii sisälle –  vastaavasti sähköisesti säädettävä makuuhuoneen pimennysverho tuo halutessasi hämärän. Jokaisessa asunnossa on oma sauna, tilava lasitettu parveke sekä kellarissa sijaitsevat suuret huoneistokohtaiset varastotilat.

 

As Oy Resiinakulman kaikki asunnot on myyty!

Tunnelikatu 3 B

74130 IISALMI

Toimisto 045 2088 988

Laskutusosoite

luotettava-kumppani-small