Aurinkorinne – pian valmista!

As Oy Iisalmen Aurinkorinne on 14 asuntoa käsittävä 4-kerroksinen kerrostalo, jossa nautit tyylikkäästä asumisesta aivan keskustan palveluiden äärellä! Rakennustyöt ovat nyt loppusuoralla ja taloyhtiö valmistuu toukokuussa 2017. Taloyhtiössä on vain 3 asuntoa vapaana, joihin pääset tutustumaan tarkemmin Kiinteistönvälitys Kortelaisen sivuilla tästä.

 

Laadukas koti

Aurinkorinne tarjoaa huoletonta asumista vuosikymmeniksi eteenpäin. Näissä kodeissa laadukkaat sisustusmateriaalit sekä moderni talotekniikka takaavat ensiluokkaisen asumismukavuuden. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, jonka löylyistä pääset nauttimaan juuri silloin kun sinä haluat! Jokaisen asunnon lasitetulta parvekkeelta aukeaa näkymät kauniille Porovedelle.

 

Vaivatonta asumista Aurinkorinteessä

Taloyhtiön tiloissa on tekniset tilat, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtaiset tilavat irtainvarastot. Iso porrashuone ja tilava hissi takaavat myös liikkumisen vaivattomuuden. Taloyhtiö lämpenee ja viilenee huoneistokohtaisesti maalämmöllä. Energiatehokas ratkaisu varmistaa, että kodissasi asuminen on helppoa, edullista ja vaivatonta.