Haukisaari valmistuu pian!

As Oy Iisalmen Haukisaari tarjoaa laadukasta asumista vehreässä ympäristössä, lähellä rauhallista luontoa Iisalmen Kivirannalla. Taloyhtiöön rakennetaan omalle tontille neljä rivitaloa. Talojen A, B ja C huoneistot ovat valmiit. Rakenteilla oleva D-talo valmistuu toukokuussa 2017. D-talossa on enää 3 huoneistoa vapaana. Muuttovalmiissa B ja C-taloissa on yhteensä 2 huoneistoa vapaana. Kohteita myy Kiinteistönvälitys Kortelainen. Lisätietoja huoneistoista saat tästä.

 

As Oy Haukisaaressa on yhteensä 13 huoneistoa, joista osalla on järvinäköala kauniille Porovedelle. Esteettömät, yksitasoiset huoneistot omalla pihalla lisäävät asumisviihtyvyyttä. Näissä kodeissa on tilaa ja avaruutta; huonekorkeus on 2,6 / 2.9 m vinolla sisäkatolla. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen veden ja sähkön mittaus sekä tilavaraus pesutornille.

 

Taloyhtiön pihalle on rakennettu 12 autokatospaikkaa, sekä lisäksi lämpöpistokkeella varustettuja avopaikkoja. Taloyhtiön käytössä on yhteinen varastotila sekä lisäksi huoneistokohtaiset varastot.