Resiinakulman rakennustyöt käynnissä!

Savon Laaturakennus Oy rakentaa Malminkadun ja Kirkkopuistonkadun kulmaukseen 3-kerroksisen hissitalon Resiinakulman, jonka rakennustyöt on aloitettu nyt maaliskuussa 2017. Talon suunniteltu valmistumisajankohta on helmikuussa 2018. Tämä keskustaan nouseva älykäs talo on ensimmäinen laatuaan – näin modernia ei ole Iisalmeen aiemmin rakennettu! Resiinakulma on alusta loppuun iisalmelaisin voimin rakennettava, huomisen talo.

Huoletonta asumista älykodissa

Resiinakulmassa kaikki on mahdollista, voit itse valita asutko perinteisesti vai käytätkö älykodin tuomia mahdollisuuksia. Resiinakulma on älykäs, avaimeton koti, jossa jokaisessa asunnossa on netti valmiina, kodinohjausjärjestelmä sekä älykäs ilmanvaihto. Resiinakulman huoneistojen huonekorkeus on huikeat 3 metriä. Korkeista ikkunoista valo tulvii sisälle niin halutessasi; sähkökäyttöiset pimennysverhot tuovat tarvittaessa huoneisiin hämärän. Autopaikkakohtainen sähkönmittaus mahdollistaa vaikkapa sähköauton latauksen. Älykkäät lämmityspistokkeet säätävät lämmitysajan automaattisesti ulkolämpötilan mukaan.

Asumismukavuutta ympäri vuoden

Tässä talossa asumismukavuutesi on taattu ympäri vuoden. Talvella maalämmöllä tuotettu lattialämmitys pitää sinut lämpimänä ja kesällä huoneistokohtainen viilennys pitää sinut virkeänä! Resiinakulmassa sinulla ei ole myöskään varastointiongelmia, kellarikerroksessa sijaitsevat suuret huoneistokohtaiset lämpimät varastotilat 9-20 m².Resiinakulmassa on enää vapaana 6 asuntoa, 2 autokatospaikkaa ja 4 autopaikkaa. Toimi pian! Kohteita myy Kiinteistönvälitys Kortelainen. Lisätietoja saat täältä!